De Bijenkorf Eindhoven

€1,40 per 30 min

Parkeren bij de Bijenkorf in Eindhoven

Eindhoven Centrum

Meer informatie

Wilt u in de buurt parkeren van de Bijenkorf in Eindhoven? Dan kunt u het beste parkeren in de P1 Parking Mathildelaan of de P1 Parking Kennedyplein. Beide parkeergarages liggen op loopafstand van het centrum.

P1 Parking Mathildelaan

 P1 Parking Mathildelaan is gelegen aan de Mathildelaan 2a. Deze ruime parkeergarage heeft maar liefst 1187 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het tarief in deze parkeergarage is €1,40 per 30 minuten met een maximale dagtarief van €22,-.

P1 Parking Kennedyplein

De P1 Parking Kennedyplein ligt aan het kennedyplein 400 en is eenvoudig te bereiken via de grote uitvalswegen. Het tarief in deze parkeergarages bedraagt €1,40 per 30 minuten.

Bijenkorf Eindhoven

De Bijenkorf in Eindhoven is gevestigd naast het Piazza Center. Het filiaal biedt een uitlopend assortiment verdeeld over vier etages. In 2014 is er een geheel vernieuwd restaurant geopend: The Kitchen. Het restaurant biedt trendproducten, biologische groenten en fruit, soepen, verse ingrediënten zonder toevoeging, superfoods, kwaliteitsvlees en duurzame vis. Het interieur kenmerkt zich door koperen afzuigkappen, design meubilair, luxe materialen als marmer, leer, grote tapijten en een prachtige houten vloer. Het geeft het restaurant een warme, eigentijdse en internationale uitstraling. Ook op de modeafdeling in de Bijenkorf Eindhoven zijn veel vernieuwingen: aan het assortiment zijn merken toegevoegd als American Outfitters en Eleven Paris. Ook de afdelingen lingerie en kindermode zijn compleet vernieuwd.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact