parkeren beurs van berlage

€20 voor 24 uur

Parkeren tijdens een bezoek aan de Beurs van Berlage

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Boek op onze website een parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur in P1 Parking Amsterdam centraal. Deze parkeergarage ligt op 5 minuten lopen van de Damrak en is daarom de ideale parkeerlocatie.  

Goedkoop parkeren bij Beurs van Berlage 

Goedkoop parkeren bij de Beurs van Berlage kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan Beurs van Berlage niet meer te letten op de parkeertijd. P1 Parking Amsterdam Centrum ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Beurs van Berlage en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek direct uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en vult deze in. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de recensies van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact