parkeren beurs van berlage

€20 voor 24 uur

Parkeren tijdens een bezoek aan de Beurs van Berlage

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Boek op onze website een parkeerplaats en betaal €20,- voor 24 uur in P1 Parking Amsterdam centraal. Deze parkeergarage ligt op 5 minuten lopen van de Damrak en is daarom de ideale parkeerlocatie.  

Goedkoop parkeren bij Beurs van Berlage 

Goedkoop parkeren bij de Beurs van Berlage kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan Beurs van Berlage niet meer te letten op de parkeertijd. P1 Parking Amsterdam Centrum ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Beurs van Berlage en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van Beurs van Berlage.

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is dé ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. U kunt hier terecht voor congressen, evenementen, tentoonstellingen, flexibele werkplekken, maar ook horeca en diverse bedrijven zijn er gevestigd. De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is van dezelfde tijd als bijvoorbeeld het Centraal Station of het Rijksmuseum. Het bijzondere van de Beurs van Berlage is dat nog tachtig procent van het gebouw authentiek is. Tijdens de zomer- en wintermaanden zijn er in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage tentoonstellingen. Rondleidingen in het gebouw van Van Berlage zijn het hele jaar te boeken.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact