parkeren beurs van berlage

Vanaf €20 per 24 uur

Parkeren tijdens een bezoek aan de Beurs van Berlage

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu!

Met de parkeeractie 20voor020 parkeert u vanaf €20,- per dag bij de P1 Parking Amsterdam Centrum. De parkeergarage ligt op 5 minuten lopen van de Damrak. De P1 Parking Amsterdam is daarom de ideale parkeerlocatie.

De parkeeractie boekt u online via onderstaand formulier. U kunt deze actie nog boeken tot 20 minuten voor aanvang. De actie is 24 uur geldig. Indien u langer parkeert betaalt u voor het resterende bedrag het reguliere tarief van €5 per uur.

De parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum bevindt zich midden in het centrum aan de Prins Hendrikkade 20a, naast het Centraal Station, de Wallen, de Dam en De Nieuwe Kerk.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

De Beurs van Berlage is dé ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. U kunt hier terecht voor congressen, evenementen, tentoonstellingen, flexibele werkplekken, maar ook horeca en diverse bedrijven zijn er gevestigd.

De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is van dezelfde tijd als bijvoorbeeld het Centraal Station of het Rijksmuseum. Het bijzondere van de Beurs van Berlage is dat nog tachtig procent van het gebouw authentiek is.

Tijdens de zomer- en wintermaanden zijn er in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage tentoonstellingen. Rondleidingen in het gebouw van Van Berlage zijn het hele jaar te boeken.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact