Artis Zoo

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Artis Zoo

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Parkeerplaats van Artis vol? Dichtbij Artis ligt P1 Parking Waterlooplein waar u voor €20 24 uur kunt parkeren. Reserveer uw parkeerplek tegen dit speciale actietarief nog tot 20 minuten vóór aankomst! 

Reserveer een parkeerplaats voor slechts €20 per 24 uur

Via onze website kunt u eenvoudig en snel een parkeerplaats in onze parkeergarage boeken. Op deze manier bent u gegarandeerd van een parkeerplek en kunt u tegen een speciaal tarief van €20 voor 24 uur parkeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over een oplopend parkeertarief en kunt na uw bezoek aan Artis Zoo nog een bezoek brengen aan de binnenstad van Amsterdam.

P1 Parking Waterlooplein is een ideale parkeergarage voor families met jonge kinderen. Deze parkeer- garage kent namelijk een groot aantal XXL parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn ruim 3 meter breed waardoor u alle ruimte rondom uw auto heeft. Daarnaast is de parkeergarage goed toegankelijk met een kinderwagen of buggy.

Artis Zoo 

Artis is een prachtige dierentuin midden in het centrum van Amsterdam. Wandel onder de bomen, bekijk alle dieren en planten. Reis naar de sterren en bestudeer wat je ziet. Het is allemaal mogelijk in Artis. Er worden in Artis tal van activiteiten georganiseerd tijdens schoolvakanties en feestdagen. De dierentuin is 365 dagen per jaar geopend en op zaterdagen in juni, juli en augustus zelfs tot zonsondergang. Indien u van te voren online uw tickets reserveert ontvangt u €1 korting per kaartje. Voor kinderen, studenten (specifieke hogescholen en universiteiten), schoolkinderen inclusief begeleiders en personen met een zorgkaart gelden gereduceerde tarieven. Voor meer informatie kunt u de website van Artis Zoo raadplegen.

https://www.artis.nl/nl/bezoek/plan-je-bezoek/toegangsprijzen/

 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact