Artis Zoo Amsterdam

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Artis Zoo Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Het eigen parkeerterrein van Artis vol? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein! Boek nog tot 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.

Goedkoop parkeren bij Artis Zoo in hartje Amsterdam   

Wanneer u een dagje naar Artis Zoo gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt in alle rust genieten van de prachtige planten en dieren in Artis Zoo.

P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Artis Zoo. Deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Het is ook mogelijk om alleen in de avond een parkeerplaats te boeken. Je betaalt dan €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur. Ideaal voor tijdens de Artis ZOOmeravonden in juni, juli en augustus. Inrijden met deze actie is mogelijk tot 23.59 uur.

Boek direct een parkeerplaats vlakbij Artis Zoo!

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken vlakbij Artis Zoo?  

Een parkeerplaats boeken vlakbij Artis Zoo is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website, geeft aan dat u in P1 Parking Waterlooplein wilt parkeren en vult het formulier verder in. Vul het kenteken in zoals dit op uw kentekenplaat staat vermeld. Vervolgens betaal u eenvoudig met iDEAL of CreditCard ( Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Lees hier de ervaringen van onze klanten!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact