Artis Zoo Amsterdam

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Artis Zoo Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Het eigen parkeerterrein van Artis vol? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein! Boek nog tot 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.

Goedkoop parkeren bij Artis Zoo in hartje Amsterdam   

Wanneer u een dagje naar Artis Zoo gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor 24 uur parkeren. Zo kunt in alle rust genieten van de prachtige planten en dieren in Artis Zoo. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Artis Zoo. Deze parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.     

Hoe kan ik een parkeerplaats boeken in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en vult dit in. Er wordt gevraagd om het kenteken van uw auto in te vullen. Noteer dit, voordat u boekt. Ten slotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen. 

Artis ZOOmeravonden 

Tijdens de Artis ZOOmeravonden is Artis op de zaterdagen in juni, juli en augustus tot zonsondergang geopend. Tijdens deze dagen is het mogelijk om ook alleen in de avond te parkeren in P1 Parking Waterlooplein. U kunt dan gebuik maken van de zogenaamde evening parking. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het ongeveer 10 minuten lopen naar Artis Zoo. Naast Artis Zoo is er nog veel meer te beleven in de buurt van onze parkeergarage, zoals het bezoeken van diverse musea, een dagje naar Hortus Botanicus of naar de film. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets door Amsterdam te reizen.

Reviews P1 Parking Waterlooplein

We begroeten u graag in onze P1 Parking Waterlooplein. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact