Artis Zoo Amsterdam

€20 voor 24 uur

Parkeren bij Artis Zoo Amsterdam

P1 Parking Waterlooplein

Boek nu!

Het eigen parkeerterrein van Artis vol? Parkeer dan goedkoop en dichtbij in P1 Parking Waterlooplein! Reserveer nog tot 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor de hele dag parkeren.

Goedkoop parkeren bij Artis Zoo in hartje Amsterdam   

Wanneer u een dagje naar Artis Zoo gaat, kunt u goedkoop parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal slechts €20,- voor de hele dag parkeren. Zo kunt in alle rust genieten van de prachtige planten en dieren in Artis Zoo. Tijdens de Artis ZOOmeravonden kunt u ook alleen in de avond parkeren in P1 Parking Waterlooplein. Reserveer een parkeerplaats op onze website en betaal €10,- voor de hele avond parkeren van 18.00 tot 00.00 uur. P1 Parking Waterlooplein ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van Artis Zoo. Deze parkeergarage is dagelijks 24 uur per dag geopend.     

Hoe kan ik een parkeerplaats reserveren in P1 Parking Waterlooplein?  

Een parkeerplaats bij P1 reserveren is heel eenvoudig. U gaat naar het online boekingsformulier op onze website en geeft hier aan wanneer en voor hoelang u wilt parkeren, Vervolgens vult u enkele persoonsgegevens in en betaalt u uw reservering gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag of avond van reservering middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Het is mogelijk om tot 20 minuten voor aankomst bij de garage een parkeerplaats te reserveren.

Waar ligt P1 Parking Waterlooplein?

P1 Parking Waterlooplein ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Valkenburgerstraat 238. Vanaf P1 Parking Waterlooplein is het ongeveer 10 minuten lopen naar Artis Zoo. Naast Artis Zoo is er nog veel meer te beleven in de buurt van onze parkeergarage, zoals het bezoeken van diverse musea, een dagje naar Hortus Botanicus of naar de film. Verder ligt deze garage in de buurt van metrostation, bus- en tramhalte Waterlooplein en Bikerent Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om uw auto in P1 Parking Waterlooplein te parkeren en met het openbaar vervoer of de fiets rond te reizen in Amsterdam.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact