Parkeren Art 'Otel Amsterdam Prins Hendrikkade 33

Vanaf € 20,- voor 24 uur

Parkeren Art 'otel Amsterdam

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek direct

Heeft u een hotelkamer geboekt in het Art'otel in Amsterdam? Parkeer dan uw auto in de P1 Parking Amsterdam Centrum met onze parkeeractie 20voor020. U parkeert dan super voordelig uw auto in hartje centrum!

Vanaf €20,- kunt u 24 uur lang parkeren in hartje Amsterdam in onze parkeergarage op de Prins Hendrikkade 20a. De P1 Parking Amsterdam Centrum bevindt zich schuin tegenover het hotel. In het centrum van Amsterdam is het straat parkeertarief €5,- per uur. De overige parkeergarages in het centrum hanteren een tarief vanaf €6,- per uur. Indien u dus langer dan 4 uur parkeert, bent u met onze parkeeractie al goedkoper uit. Daarnaast bent u verzekerd van een parkeerplek. U heeft immers gereserveerd. U kunt nog 20 minuten voor aankomst een parkeerplaats boeken. Kijk voor meer informatie op www.20voor020.nl

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Het hotel is voorzien van een café waar u de hele dag kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende dranken. Er is hier een bar, een bibliotheek, een lounge en een galerie. De moderne kamers van het hotel zijn allemaal voorzien van kunstwerken van Atelier van Lieshout en in het hele hotel kunt u gratis gebruiken maken van WiFi. U heeft gratis toegang tot het binnenzwembad en het fitnesscentrum. Bij een overnachting in het Art'otel bent u verzekerd van een unieke ervaring.

Het Art'Otel is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Amsterdam. Dit vanwege haar centrale ligging in hartje centrum van Amsterdam. U bent vanuit uw hotel direct dichtbij alle toeristische highlights: het Leidse Plein, het Westerpark, Anne Frank Huis, het Koninklijk Paleis op de Dam, 9 straatjes en de populaire wijk De Jordaan bevinden zich op loopafstand van het Art'Otel (max 2 km). Daarnaast kunt u eenvoudig met het openbaar vervoer alle andere toeristische trekpleisters bezichtingen. Het openbaar vervoer bevindt zich uiteraard ook op loopafstand van dit hotel.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact