Parkeren Art 'Otel Amsterdam Prins Hendrikkade 33

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren Art 'Otel Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek direct!

Heeft u een hotelkamer geboekt in het Art'Otel in Amsterdam? Parkeer dan uw auto in P1 Parking Amsterdam centraal met onze parkeeractie 20voor020. U parkeert dan super voordelig uw auto in hartje Amsterdam. 

Goedkoop parkeren bij Art 'Otel Amsterdam   

Goedkoop parkeren bij de Art 'Otel Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Het is mogelijk om tot 15 achtereenvolgende dagen een parkeerplaats te boeken en voor €5,- extra kunt u de optie onbeperkt in- en uitrijden bijboeken. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft. P1 Parking Amsterdam centraal ligt tegenover het Art 'Otel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek nu uw parkeerplaats!

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en vult deze in. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees hier de recensies op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact