Parkeren Art 'Otel Amsterdam Prins Hendrikkade 33

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren Art 'Otel Amsterdam

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek direct!

Heeft u een hotelkamer geboekt in het Art'Otel in Amsterdam? Parkeer dan uw auto in P1 Parking Amsterdam centraal met onze parkeeractie 20voor020. U parkeert dan super voordelig uw auto in hartje Amsterdam. 

Goedkoop parkeren bij Art 'Otel Amsterdam   

Goedkoop parkeren bij de Art 'Otel Amsterdam kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Ideaal voor als u een paar dagen in dit hotel verblijft. P1 Parking Amsterdam centraal ligt tegenover het Art 'Otel en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centraal ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt tegenover het Art 'Otel Amsterdam en is op loopafstand bereikbaar. Bovendien ligt onze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier kunt u met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam reizen.

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Art 'Otel Amsterdam 

Het hotel is voorzien van een café waar u de hele dag kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende dranken. Er is hier een bar, een bibliotheek, een lounge en een galerie. De moderne kamers van het hotel zijn allemaal voorzien van kunstwerken van Atelier van Lieshout en in het hele hotel kunt u gratis gebruiken maken van WiFi. U heeft gratis toegang tot het binnenzwembad en het fitnesscentrum. Bij een overnachting in het Art'otel bent u verzekerd van een unieke ervaring.

Het Art'Otel is de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Amsterdam. Dit vanwege haar centrale ligging in hartje centrum van Amsterdam. U bent vanuit uw hotel direct dichtbij alle toeristische highlights: het Leidse Plein, het Westerpark, Anne Frank Huis, het Koninklijk Paleis op de Dam, 9 straatjes en de populaire wijk De Jordaan bevinden zich op loopafstand van het Art'Otel (max. 2 km). Daarnaast kunt u eenvoudig met het openbaar vervoer alle andere toeristische trekpleisters bezichtingen. Het openbaar vervoer bevindt zich uiteraard ook op loopafstand van dit hotel.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact