parkeren anne frank huis

Vanaf €20,- voor 24 uur

Parkeren bij het Anne Frank Huis

P1 Parking Amsterdam Centrum

Direct boeken

Goedkoop parkeren in de buurt van het Anne Frank huis? Parkeer dan bij P1 Parking Amsterdam Centrum en maak gebruik van de parkeeractie 20voor020. De hele dag parkeren vanaf €20,- in het centrum van Amsterdam. 

Vanaf de parkeergarage is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het Anne Frank huis. Heeft u geen zin om te lopen? Koop dan een ticket voor de Hop On Hop Off boot van Lovers. De boot meert aan voor de deur van het Anne Frank Huis.Boek van te voren online uw parkeerplek via het formulier hieronder. U kunt tot 20 minuten voor aankomst nog boeken. Door middel van kentekenherkenning rijdt u makkelijk in- en uit de parkeergarage. U hoeft dus niet in de rij te staan bij de betaalautomaat. Daarbij bent u verzekerd van een parkeerplaats.

Ruim 2 jaar lang zat Anne Frank ondergedoken in het achterhuis waar zij schreef in haar inmiddels wereldberoemde dagboek. De toegang tot het achterhuis was verborgen achter een draaikast die speciaal voor dit doel gemaakt was. De kamers in het Anne Frank huis ademen nog steeds de sfeer uit de onderduikperiode. Citaten uit het dagboek, foto's, filmbeelden en orginele voorwerpen van de onderduikers en helpers illustreren de gebeurtenissen die zich hier destijds hebben afgespeeld.

Naast de befaamde achterkamer bevinden zich in het Anne Frank huis ook diverste tentoonstellingen waaronder het familieportret, waar de hele familie van Anne Frank wordt geportreteerd aan de hand van 50 foto's. Daarnaast is er nog een expositie, Reflections of Anne, waar personen die Anne Frank hebben gekend haar portreteren. Zij vertellen daarbij wat voor invloed dit op hun leven heeft gehad.

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Let op! Het Anne Frank Huis is één van de grote publiekstrekkers van Amsterdam, zowel onder toeristen als dagjes mensen uit eigen land. Het is dan ook wijs om van te voren online kaartjes te reserveren. U krijgt dan een kaartje toegewezen voor een specifiek tijdslot. U kunt 2 maanden voorafgaand kaartjes reserveren voor een tijdslot varierend van 09.00 - 15.30 uur. Indien u geen tickets van te voren wenst te kopen kunt u pas ná 15.30 uur terecht voor kaartverkoop aan de kassa. Zie voor meer informatie:
http://www.annefrank.org/nl/Museum/Praktische-informatie/Online-kaartverkoop/

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact