parkeren anne frank huis

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij het Anne Frank Huis

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Goedkoop parkeren in de buurt van het Anne Frank Huis? Parkeer dan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek direct uw parkeerplaats!

Goedkoop parkeren bij het Anne Frank Huis 

Goedkoop parkeren bij het Anne Frank Huis kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan het Anne Frank Huis niet te letten op de parkeertijd en bent u verzekerd van een parkeerplaats vlakbij. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het Anne Frank Huis en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Tenslotte betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam centraal?

P1 Parking Amsterdam centrum ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. Onze parkeergarage ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het Anne Frank Huis. Heeft u geen zin om te lopen? Koop dan een ticket voor de Hop On Hop Off boot van Lovers. De boot meert aan voor de deur van het Anne Frank Huis. Daarnaast ligt onze parkeergarage tegenover Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier kunt u met de trein of het openbaar vervoer door Amsterdam reizen. 

Reviews P1 Parking Amsterdam centraal

We begroeten u graag in onze P1 Parking Amsterdam centraal. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U vindt op onze Facebook pagina ook de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie.

Het Anne Frank Huis

Ruim 2 jaar lang zat Anne Frank ondergedoken in het achterhuis waar zij schreef in haar inmiddels wereldberoemde dagboek. De toegang tot het achterhuis was verborgen achter een draaikast die speciaal voor dit doel gemaakt was. De kamers in het Anne Frank huis ademen nog steeds de sfeer uit de onderduikperiode. Citaten uit het dagboek, foto's, filmbeelden en orginele voorwerpen van de onderduikers en helpers illustreren de gebeurtenissen die zich hier destijds hebben afgespeeld.

Naast de befaamde achterkamer bevinden zich in het Anne Frank huis ook diverste tentoonstellingen waaronder het familieportret, waar de hele familie van Anne Frank wordt geportreteerd aan de hand van 50 foto's. Daarnaast is er nog een expositie, Reflections of Anne, waar personen die Anne Frank hebben gekend haar portreteren. Zij vertellen daarbij wat voor invloed dit op hun leven heeft gehad.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact