parkeren anne frank huis

24 uur parkeren voor €20,-

Parkeren bij het Anne Frank Huis

P1 Parking Amsterdam centraal

Boek nu!

Goedkoop parkeren in de buurt van het Anne Frank Huis? Parkeer dan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Boek direct uw parkeerplaats!

Goedkoop parkeren bij het Anne Frank Huis 

Goedkoop parkeren bij het Anne Frank Huis kan in P1 Parking Amsterdam centraal. Boek een parkeerplaats op onze website en betaal €20,- voor 24 uur parkeren. Zo hoeft u tijdens een bezoek aan het Anne Frank Huis niet te letten op de parkeertijd en bent u verzekerd van een parkeerplaats vlakbij. P1 Parking Amsterdam centraal ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het Anne Frank Huis en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

Boek nu een parkeerplaats!


Het is ook mogelijk om vanaf P1 Parking Amsterdam centraal met de Hop On Hop Off boot van Lovers te varen naar het Anne Frank Huis. De boot meert aan voor de deur van het Anne Frank Huis.

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam centraal?

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam centraal is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en vult deze in. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard).

Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

Lees de recensies van onze klanten op onze Facebookpagina!

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact