Amsterdam Light Festival 30-11-'17 tot 17-01-'18

€20 voor 24 uur parkeren

Amsterdam Light Festival

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu

Met de auto naar het Amsterdam Light Festival? Parkeer bij P1 Parking Amsterdam Centrum en bewonder de lichtkunstwerken vanaf het water.

Goede bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

Wanneer u met de auto naar het Amsterdam Light Festival gaat, kunt u uw auto voordelig parkeren bij P1 Parking Amsterdam Centrum. Als u van tevoren uw parkeerplaats boekt, betaalt u slechts €20 voor 24 uur parkeren. Alle afvaartlocaties van Lovers Canal Cruises zijn uitermate goed te bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station. Vanaf daar kunt u of direct doorlopen naar de afvaart locaties bij Amsterdam Centraal Station of een kort ritje met de tram maken naar de andere afvaartlocaties bij het Leidseplein en het Anne Frank Huis.

Wacht niet langer en boek uw tickets nu!

Amsterdam Light Festival rondvaart met Lovers Canal Cruises

Het Amsterdam Light Festival beleeft u het beste vanaf het water. Met Lovers Canal Cruises kunt u een rondvaart maken door de Amsterdamse grachten. U kunt hierbij de prachtige lichtkunstwerken bewonderen en ten volste genieten van de sfeer. Door een professionele jury zijn 35 kunstwerken uitgekozen die zijn verspreid door de Amsterdamse grachten. Een speciale bijdrage komt dit jaar van kunstenaar en activist Ai Weiwei. Hij heeft het langste kunstwerk gemaakt dat ooit heeft bijgedragen aan het festival. Het is maar liefst zeven kilometer lang!

Kies de rondvaart die bij u past

Lovers Canal Cruises biedt verschillende rondvaarten aan tijdens het Amsterdam Light Festival. U heeft hierbij de keuze uit de uitvaartlocaties bij het Amsterdam Centraal Station, het Leidseplein of bij het Anne Frank Huis. Elke afvaartlocatie heeft zijn eigen voordelen.

Afvaartlocatie Amsterdam Centraal Station

Houdt u van gezelligheid en muziek? Dan is de afvaartlocatie bij het Amsterdam Centraal Station echt iets voor u. Tijdens het festival is het hier altijd levendig en een DJ vermaakt u met muziek terwijl u wacht op uw boot.

Afvaartlocatie Leidseplein en Anne Frank Huis

Wilt u liever direct door kunnen lopen en snel de boot opstappen? Dan is een Amsterdam Light Festival rondvaart vanaf het Leidseplein of bij het Anne Frank Huis zeer geschikt. Dit zijn fast-track locaties waar het minder druk is.

Bent u naar het festival gekomen om foto’s te maken? Dan raden we een Amsterdam Light Festival rondvaart met de semi-open boot of de small boot aan. Deze boten zijn gedeeltelijk open waardoor u niet door de ramen hoeft te fotograferen. Op de small boot krijgt u daarnaast ook nog een drankje aangeboden en kunt u in een luxere setting genieten van alle pracht en praal in de grachten.

 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact