Amsterdam Light Festival 29-11-2018 t/m 20-01-2019

€10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur

Amsterdam Light Festival

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu!

Ga je naar het Amsterdam Light Festival? Boek een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam Centrum en betaal €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur!

Parkeer goedkoop in P1 Parking Amsterdam Centrum naast Lovers Canal Cruises

Vanaf 29 november 2018 t/m 20 januari 2019 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit evenement zijn de kunstwerken van moderne kunstenaars van over de hele wereld te zien in de binnenstad van Amsterdam. De beste manier om te genieten van deze kunstwerken is door een Amsterdam Light Festival rondvaart te maken. Met Lovers Canal Cruises kunt u een rondvaart maken door de Amsterdamse grachten om zo op uw gemak genieten van de prachtige lichtwerken. De afvaartlocaties van Lovers Canal Cruises zijn goed te bereiken met de auto. U kunt direct naast Lovers Canal Cruises parkeren in P1 Parking Amsterdam Centrum. Wanneer u online een parkeerplaats boekt, betaalt u €10,- voor 6 uur parkeren na 18.00 uur.  

Hoe werkt de boeking van een parkeerplaats in P1 Parking Amsterdam Centrum

Een parkeerplaats boeken in P1 Parking Amsterdam Centrum is heel eenvoudig. U gaat naar de boekingspagina op onze website en geeft aan waar en wanneer u wenst te parkeren. U vult uw gegevens in en geeft uw kenteken op. Vervolgens betaalt u uw boeking gemakkelijk met iDEAL of Creditcard (Visa en Mastercard). Na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en kunt u op de dag van boeking middels kentekenherkenning in- en uitrijden. Uw kenteken is uw parkeerticket. U kunt tot 20 minuten voor aankomst bij de parkeergarage een boeking doen.

LET OP! Wanneer u kiest voor een avondreservering kunt u pas vanaf 18.00 uur de parkeergarage inrijden. Wanneer u eerder inrijdt, vervalt uw boeking en betaalt u het reguliere tarief.

Waar ligt P1 Parking Amsterdam Centrum?

P1 Parking Amsterdam Centrum ligt midden in het centrum van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 20a. De afvaartlocatie van Lover Canal Cruises op de Prins Hendrikkade ligt naast P1 Parking Amsterdam Centrum. De parkeergarage is vanaf de A10 het makkelijkst te bereiken via de afslag S102 of S103. Beide routes brengen u direct bij de inrit van de parkeergarage. Wanneer u via de S102 of S103 naar P1 Parking Amsterdam Centrum rijdt, bevindt de inrit van P1 Parking Amsterdam Centrum zich aan uw linkerkant ter hoogte van de kruising Prins Hendrikkade - Martelaarsgracht. Om de inrit van de parkeergarage te bereiken moet u bij de stoplichten links voorsorteren. Via de keerlus keert u (linksaf) en kunt u de parkeergarage direct inrijden.

Reviews P1 Parking Amsterdam Centrum

We begroeten u graag in onze parkeergarage P1 Parking Amsterdam Centrum. Als u onze actie leuk vindt, laat het ons dan weten op onze 20voor020 Facebookpagina. U kunt ook in een privébericht een foto versturen. Daarnaast vindt u op onze Facebook pagina de recensies en berichten van parkeerders die voor u al gebruik hebben gemaakt van deze parkeeractie. 

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact