Parkeren Centraal Station Amsterdam

Vanaf €20 voor 24 uur

Parkeren bij Amsterdam CS

P1 Parking Amsterdam Centrum

Boek nu!

Reist u van Amsterdam CS met bv de ICE (InterCityExpress) Internationaal, Intercity Berlijn, CityNightLine, Eurostar, Intercity Brussel, of Thalys? Parkeer dan uw auto vanaf €20 per 24 uur in P1 Parking Amsterdam Centrum naast CS. 

Met de parkeeractie 20voor020 betaalt u vanaf €20 voor 24 uur parkeren. U kunt uw gereserveerde parkeerplaats direct online boeken. Indien u uw auto langer dan vier moet parkeren in het centrum van Amsterdam bent u met onze parkeeractie goedkoper uit. Parkeren op straat en/of in de overige parkeerlocaties in het centrum is veel duurder. U kunt ook langer dan 24 uur een plaats in onze parkeergarage boeken. U kunt maximaal voor een duur van 14 dagen een parkeerplaats boeken voor het actietarief van €20 per 24 uur.

Heeft u uw treinticket al geboekt. Boek dan nu ook direct uw parkeerplaats. U bent dan verzekerd van een parkeerplaats. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar die u online kunt boeken. U kunt uw parkeerplaats nog boeken 20 minuten voordat u in de parkeergarage arriveert.
 

Vroegboek tarief
€ 20,00
Tarief
€ 20,00
Totale kosten
€ 20,00

Met uw boeking kunt u de gehele dag (00:00 - 23:59 uur) inrijden op de door u gekozen aankomstdatum. De parkeertijd start op het moment dat u de parkeergarage inrijdt. Wanneer u niet heeft gekozen voor onbeperkt in- en uitrijden, eindigt uw boeking op het moment dat u de parkeergarage uitrijdt. Er vindt geen restitutie plaats van de resterende (ongebruikte) parkeertijd. Indien u langer parkeert dan geboekt, kunt u de extra parkeertijd eenvoudig voldoen bij de betaalautomaat tegen het reguliere parkeertarief.

Het Station is gebouwd tussen 1881 en 1889 naar het ontwerp van P.J.H. Cuypers.

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact