Abonnementen

Abonnementen

Vraag onderstaand uw abonnement aan. U ontvangt direct een bevestiging nadat uw aanvraag verzonden is.

Alle abonnementen zijn inclusief 21% BTW.

ma t/m vrij 00.00 - 23.59 uur
maandabonnement
€ 399,00

ma t/m zon 00.00 - 23.59 uur
maandabonnement
€ 499,00

ma t/m vrij 7.00 - 19.00 uur
maandabonnement
€ 359,00

ma t/m vrij 17.00 - 09.00 uur en weekend
maandabonnement
€ 179,00

Waar: P1 Parking Waterlooplein , Amsterdam
Wanneer:
Hoeveel: 1 auto
Duur:
Prijs:

  • Prijswijzigingen voorbehouden.
  • De beschikbaarheid van abonnementsoorten is beperkt; uitgifte van abonnementen uitsluitend ter beoordeling aan exploitant.
  • Abonnementen dienen schriftelijk te worden beëindigd tegen de laatste dag van de maand met een minimale opzegtermijn van één maand.
  • Voor het verwerken van een abonnement bestelling hebben wij maximaal 7 dagen nodig. Om deze reden zal u in de kalender zien dat de eerst mogelijke startdatum over 7 dagen is.


Veelgestelde vragen

U kunt uw abonnement op elke gewenste dag in laten gaan.  Wel hebben wij voor het verwerken van uw abonnementsaanvraag 7 dagen nodig. In sommige gevallen kunnen wij uw aanvraag al eerder afhandelen. Wij brengen u altijd direct op de hoogte wanneer uw abonnementskaart klaar is.

De abonnementen worden per hele maand  in rekening gebracht. Wanneer uw abonnement ingaat op een andere dan de eerste dag van de maand, ontvangt u voor de eerste maand een deelfactuur.

De incasso is door uw bank tegengehouden als gevolg van een (tijdelijk) negatief saldo. In de meeste gevallen maakt uw bank hier geen melding van.

Bij een machtiging incasseert P1 automatisch uw abonnementsgeld bij uw bank. De factuur kunt u gebruiken voor uw eigen administratie.

Meld het probleem bij de medewerker in de loge van de parkeergarage of via de intercom bij onze medewerker in de meldkamer. Hij of zij kan een eventuele storing verhelpen. Als dit niet lukt, zorgt onze medewerker voor een andere oplossing.

Neem contact op met de afdeling Verkoop via verkoop@p1.nl of via telefoonnummer (070-3705070).

Abonnementen dienen schriftelijk te worden beëindigd tegen de laatste dag van de maand met een minimale opzegtermijn van één maand.

In de brief vermeldt u:

1.    uw NAW-gegevens
2.    de naam van de parkeergarage
3.    het kaartnummer van uw abonnement

Stuur uw bericht naar:

P1
T.a.v. Afdeling Verkoop
Postbus 97812
2509 GE Den Haag

U kunt de brief ook per e-mail versturen naar verkoop@p1.nl

Delen

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties

©2015 - P1 Disclaimer Privacy Contact